PENGETUA

GOTONG-ROYONG AWAL TAHUN 2016
Written by CIKGU JUNAIDI
Sunday, 28 February 2016 12:38

Jumaat, 29 Januari 2016. Gotong-royong perdana peringkat sekolah telah diadakan dengan jayanya. Setinggi-tinggi tahniah kepada semua yang terlibat. Para pelajar, guru, ibu bapa dan masyarakat setempat turut terlibat menjayakan program ini. Program ini bermula pada pukul 8.00 pagi hingga 12.00 tengahari. semua pelajar yang terlibat menunjukkan komitmen yang tinggi dalam menceriakan lagi kelas-kelas mereka. Dapat dilihat, seasana persekitaran sekolah dan dalam bilik darjah sangat bersih dan ceria. Papan-papan kenyataan telah ditampalkan dengan student display. Ada juga yang mengambil peluang ini untuk mengecat kelas-kelas mereka. Tahniah kepada semua yang terlibat. Semoga dengan sempurnanya program ini, suasana sekolah dan kelas menjadi bersih dan ceria serta bilik darjah yang kondusif.

KEPIMPINAN PENDIDIKAN

Y.B. Dato' Seri Mahadzir Bin Khalid

Menteri Pendidikan Malaysia

YBhg. Datuk Dr. Khair bin Mohamad Yusof

(Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia)

Tuan Haji Aminudin Bin Adam

(Pengarah Pelajaran Johor)

En. Md Din Bin Hussein

Pegawai Pelajaran Daerah Kota Tinggi

KOLEKSI VIDEO

LAGU SEKOLAH

(BERILMU DAN BERBAKTI)

VIDEO PELANCARAN SEKOLAH AMANAH

VIDEO KORPORAT SMK SEMENCHU

Copyright © 2011 SMK Semenchu Online. Powered by Joomla!.